Middag - Nybrogatan 38
Chambre Séparée - Nybrogatan 38

Chambre séparée

Är ni ett större sällskap? Välkomna att boka vårt chambre!

Det viktiga affärsmötet, det härliga kompishänget, den efterlängtade släktträffen eller den oförglömliga möhippan. Anledningen till att vilja sitta avskilt på sin favoritrestaurang är många. Här i Nybrogatan 38’s chambre separée har vi plats för upp till 14 personer för alla typer av grupper och tillfällen. Vi tillämpar ingen lokalhyra, däremot en miniminota. Ni behöver inte förbeställa maten utan det står fritt att välja ur menyn på plats.

CHAMBRE SÉPARÉEN HAR SOMMARSTÄNGT FRAM TILL 25/8

Bild_131

BRUNCH & MIDDAG

På brunchen har vi en sittning 12.00-15.00. Vi har två sittningar på kvällen. Den första löper mellan 17:00 – 20:00, och den senare sittningen börjar 20:30 fram till stängning. Minimidebiteringen för att boka vår Chambre separée på kvällar och bruncher på helger/röda dager är 5000kr. Detta innebär att om er nota inte uppnår den summan så är det ändå detta totalbelopp som ni kommer debiteras.

FRUKOST & LUNCH

Vi tillämpar ingen lokalhyra, däremot en miniminota om 4000 kr frukost och lunch (brunch och kväll 5000 kr). Detta innebär att om er nota inte uppnår den summan så är det ändå detta totalbelopp som ni kommer debiteras.

Chambre Séparée - Nybrogatan 38
nybrogatan logo orange

boka bord

Hos oss kan ni välja att boka ett bord inne i restaurangens matsal, vår chambré separée en trappa ner samt på vår inglasade veranda som är öppen året om. Vi ses!

Bild_92
Lunch - Nybrogatan 38
Nybrogatan logo

En del av:

Kontakt

Öppettider

  1. mån - tis
  2. ons - lör
  3. sön

Social

Nyhetsbrev

Language